Despre noi

BINE V-AM GASIT DRAGILE NOASTRE !

Vă mulțumim că ați ales Salonul Christine Remodelling pentru a avea grijă de corpul dumneavoastră!

Salonul Christine Remodelling a fost creat cu multa dragoste, atentie la detaliu, profesionalism si echilibru intre eficienta si confort. Eleganta si rafinamentul ambientului au fost concepute in vederea crearii unui spatiu primitor ce va corespunde tuturor clientelor ce ne calca pragul.

De la intrarea in salon sunteti intampinati de profesionisti care va pot consilia si va pot ghida catre serviciile oferite de noi.

Salonul se gaseste amplasat in zona centrala (P-ta Muncii – Statia Metrou M1), se invecineaza cu o parcare generoasa, va ofera wifi gratuit astfel incat sa intampinati cat mai putine neplaceri si sa devina o oaza de evadare si relaxare.

Prin varietatea terapiilor efectuate in cadrul salonului va ajutam sa va regasiti echilibrul, increderea in fortele proprii, puterea, starea de bine care aveti nevoie zilnic, practic va asiguram energia necesara realizarii activitatilor dvs. deoarece este foarte important pentru fiecare persoana sa se simta bine cu ea insasi, sa fie multumita de sine.

Echipa salonului nostru este alcatuita din oameni pasionati de munca lor, cu inalta competenta profesionala si studii medicale, permanent preocupati de asimilarea si aplicarea celor mai recente descoperiri din domeniu dar mai ales incantati sa va acorde timp, atentie si solutii cat mai adaptate solicitarilor dumneavoastra, cu scopul de a putea face alegerea cea mai potrivita.

Cheia succesului nostru o reprezinta seriozitatea, respetul si atentia fata de client, dorinta fiind de a transforma salonul in ”a doua casa” pentru clientele ce ne calca pragul.

Este suficienta doar o singura vizita pentru a va convinge ca perfectiunea este la ea acasa la Salon Christine Remodelling!

Pentru a beneficia de serviciile oferite de salonul nostru va sfatuim sa va faceti o programare in prealabil, programarile se fac telefonic la 0726.982.558.

Vă asigurăm de toată disponibilitatea noastră. Ne dorim ca acest salon să fie un loc cât mai placut, în care să vă îmbunătățiți aspectul fizic, dar să vă și relaxați și să uitați de tot ce este dincolo de ușa de la intrare. De asemenea, salonul nostru va ofera garantia satisfactiei 100%. Pentru ca totul să decurgă în condiții cât mai bune și programările să se desfăşoare așa cum vă doriți și să nu fiți nevoițe să așteptați vom avea nevoie de întelegerea dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să veniți cu 10-15 minute înainte de ora la care sunteți programat, pentru a avea timp să vă schimbați și să vă pregătiți pentru tratament.

Suntem constienti ca pot aparea modificari in programul dumneavoastra, insa va rugam respectuos sa ne anuntati telefonic cu 24 de h inainte, sau cel mai tarziu in cazurile exceptionale cu 4 ore inainte. In caz contrar vom fi nevoiti sa va scadem sedinta din abonament. In cazul in care nu va prezentati la 2 sedinte consecutive programate, urmatoarele programari se anuleaza automat din programatorul salonului.

In perioadele mai dificile ale lunii sau cand ati racit si nu stiti cand va trece perioada mai putin placuta, e recomandat sa anulati din timp programarile pentru a nu uita de ele iar in momentul in care problema s-a rezolvat sa ne sunati pentru o noua programare. Promitem sa facem tot posibilul sa gasim o varianta convenabila.

* Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela!

CLOSE
CLOSE