Ce servicii iti oferim

Remodelarea corporala consta in transformarea uneia sau a mai multor zone ale corpului prin anumite proceduri si tehnici estetice si medicale noninvazive sau minim invazive. Concret, prin aceste proceduri este eliminat tesutul adipos, iar celulita este diminuata; in acelasi timp, se urmareste tonificarea pielii si a muschilor.Tratamentele de remodelare corporala pot fi urmate de persoane de toate varstele, atat femei, cat si barbati, si trebuie efectuate intotdeauna doar de specialisti.
In urma unui tratament de remodelare corporala se obtin urmatoarele rezultate:
• contractarea pielii lasate si ridate
• reducerea celulitei
• tonificarea muschilor si a pielii
• scaderea in greutate
• imbunatatirea circulatiei sanguine
• redarea elasticitatii pielii
• diminuarea tesutului adipos
Este important de mentionat faptul ca, in functie de particularitatile fiecarei persoane, poate fi efectuat un anumit numar de sedinte de tratament pentru a ajunge la rezultatele dorite. Odata cu finalizarea tratamentului pot fi recomandate si sesiuni de intretinere.
In general, tratamentele pentru remodelare corporala sunt efectuate de-a lungul mai multor sedinte, repetate la un anumit interval de timp. Insa, pentru ca rezultatele sa fie vizibile intr-un timp mai scurt, este recomandat ca tratamentul sa fie combinat cu exercitii fizice si cu o dieta echilibrata, bazate pe produse naturale.
Astfel, este necesar sa urmezi un program de nutritie si sport si sa il continui si dupa finalizarea tratamentului de remodelare corporala, pentru ca rezultatele sa se mentina un timp indelungat.
Remodelarea corporala dupa nastere:
In timpul sarcinii, corpul unei femei trece prin modificari majore si poate fi o reala provocare pentru proaspetele mamici sa isi recapete silueta. Aceste modificari includ de obicei aparitia vergeturilor pe abdomen si a depozitelor de grasime, pierderea in volum si a formei sanilor si luarea in greutate.
Dupa nastere si in special pe perioada alaptarii, de cel putin sase luni, nu este indicat sa apelezi la un tratament de remodelare corporala, cu exceptia celor bazate pe tehnici de masaj. Astfel, cele mai recomandate tratamente sunt masajele anticelulitice, terapeutice, de drenaj sau de relaxare.

CLOSE
CLOSE