Ce servicii iti oferim

Salonul de remodelare corporala Christine Remodelling iti ofera servicii de cea mai buna calitate, pentru obtinerea rezultatelor rapide in tratarea aspectelor inestetice ale corpului tau, intr-o atmosfera calda si reconfortanta.

Abonamentele salonului nostru sunt personalizate.
Personalizarea tratamentelor corporale inseamna adaptarea la nevoile fiecarui organism, de la o sedinta la alta in functie de organism.
Evolutia tesutului gras sau a celulitei depinde de mai multi factori:
•vechimea tesutului gras, grad de celulita ( 1,2,3 sau 4 );
•alimentatie, consum de apa;
•sistem hormonal;
•varsta;
•stil de viata.

▪️Exemplu de tratament personalizat:
-o persoana care are un tesut adipos vechi, intarit, incapsulat, impregnant cu apa si toxine, care sufera de o retentie hidrica profunda, PRIMUL PAS este curatarea LIMFEI avand ca scop eliminarea surplusului de apa si toxine si implicit inmuierea tesutului.
DRENAJUL LIMFATIC MANUAL ajuta la permeabilizarea si inmuierea nodulilor adiposi si la eliminarea retentiei hidrica.
▪️Suntem unul din putinele saloane din Bucuresti in care drenajul limfatic se face corect din punct de vedere medical. Terapeutul care se ocupa de aceasta forma de masaj este asistent medical cu specializare in drenaj limfatic.
Folosim toate procedurile pe care le avem in salon, incepand cu masajul manual si terminand cu cele mai noi si performante terapii asa cum sunt Liposuctia virtuala ( Cavitatie ), Lipolaser, Radiofrecventa ș.a.m.d.
De asemenea toate produsele folosite in salon sunt exclusiv profesionale.

La noi vei gasi solutii eficiente in a obtine rapid rezultatele pe care le doresti, te vom ajuta sa scapi de surplusul de greutate, de celulita, iti vei tonifia musculatura pentru obtinerea unor forme frumoase, ceea ce combinat cu o alimentatie echilibrata va duce la subtierea stratului de grasime si atingerea rezultatelor dorite.

In functie de frecventa cu care faci tratamentul, de surplusul de greutate si de dieta pe care o urmezi in general, dupa cateva sedinte vei vedea ca poti obtine un corp frumos care functioneaza perfect, o piele stralucitoare si o minte relaxata.

Principalele proceduri care te vor conduce la atingerea obiectivului tau sunt:

CLOSE
CLOSE