IMPACHETARI LA CAPSULA SPA

Detalii

Salonul nostru este dotat cu capsula special creata pentru centrele SPA, cu un design elegant, ce ofera o gama deosebita de terapii pentru reconturarea siluetei: Tratamentele la CAPSULA sunt o cura de relaxare, detoxifiere si rasfat al simturilor datorita imbinarii efectelor de sauna cu cromoterapia, aromaterapia, meloterapia, ozonoterapia si vibromasajul. O alta functie a Capsulei este cea de raze infrarosii cu efect de eliminare a retentiei de apa, a celulitei imbunatatind vizibil textura pielii. Datorita caldurii patrunzatoare si in profunzime generate de raze infrarosii este activat procesul de lipoliza (arderea grasimilor). Se ard aproximativ 750 calorii in doar 30 minute de tratament cu raze infrarosii.

TERAPII:

Sauna uscata: In conditiile unei saune umede, temperaturile pot deveni insuportabile datorita umiditatii. Capsula elimina aceasta problema oferindu-va beneficiile caldurii intr-o atmosfera cu umiditate redusa si atent controlata.

INFRAROSII:

Radiatiile infrarosii – sigure si non-agresive pentru organism, penetreaza in profunzimea tesutului, atingand cu exactitate straturile de adipocite si reducandu-le volumul.

CROMOTERAPIE:

Capsula spa este dotata cu un complex sistem de cromoterapie care foloseste culorile si energia lor in scopuri terapeutice. Permite selectarea unei singure culori sau imbinarea lor pentru un efect mai complet: violet, indigo, albastru, verde, galben, portocaliu, rosu.

MELOTERAPIE:

Sistem MP3 Player, dotat cu cateva melodii standard dar si cu posibilitate de incarcare a mai multor melodii. Panoul de control al sistemului muzical este usor de accesat atat de terapeut cat si de client in sine.

VENTILATIE LA NIVEL FACIAL:

Confera un plus de confort si asigura eterogenizarea temperaturii la nivelul fetei, comparativ cu temperaturile inalte din interiorul capsulei.

Eliminarea celulitei si a aspectului capitonat al pielii

Topirea grasimilor

Reducerea greutatii corporale

Remediu contra problemelor cauzate de stress si oboseala

Stimularea eliberarii de serotonina

Imbunatatirea circulatiei limfo-venoase

Realizarea drenajului limfatic


Sensibilitate la caldura

Sarcina

Inflamatii sau vanatai majore, tumori

Varice

Diabet

CLOSE
CLOSE