IMPACHETARI LA TUNEL IR

Detalii

Tratamentul corporal cu raze infrarosii este o metoda de slabit extrem de indragita, deoarece este singura terapie prin care pierzi radical in greutate, nu doar in centimetri. Tratamentele cu raze infrarosii sunt non-agresive si non-invazive pentru organism si produc rezultate exceptionale in materie de slabit si pentru sanatatea organismului.

Razele infrarosii sunt o forma de energie electromagnetica emisa in mod natural de catre soare si fac parte din spectrul luminos invizibil pentru ochiul uman. Raze infrarosii generate artificial, identice cu cele ale Soarelui, ofera posibilitatea de a le folosi neconditionat si in orice moment al zilei.

Metoda de slabit cu infrarosu este ideala pentru cei care au un stil sedentar dar si pentru cei care vor sa aiba un mai mare control asupra propriei greutati. Datorita caldurii patrunzatoare si in profunzime generate de raze infrarosii este activat procesul de lipoliza (arderea grasimilor). Se ard aproximativ 750 calorii in doar 30 minute de tratament cu raze infrarosii.

Tunelul cu raze infrarosii reprezinta o sauna profesionista moderna cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate a pielii. Datorita modalitatii sale de inchidere, temperatura din interior se va mari iar in acest fel efectul va fi dublu: razele infrarosii vor fi mult mai bine absorbite de corp prin porii deschisi iar temperatura ridicata din interior va duce la o transpiratie intensiva si mult mai benefica.

Caldura oferita de razele infrarosii este una care este transmisa in corp pana la nivel celular, astfel incat desi senzatia de disconfort termic este minima, rezultatele sunt de doua ori mai bune.

Corpul depoziteaza in decursul vietii tot mai multe substante nocive, metale grele si grasimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturala sub straturile inferioare de piele. La caldura patrunzatoare si de profunzime a razelor infrarosii se activeaza procesul de transpiratie din interiorul corpului, ceea ce inseamna ca substantele nocive sunt pur si simplu impinse din corp cu transpiratia, prin pori.Vasele de sange se dilata, circulatia sangelui este stimulata, irigarea cu sange se mareste, metabolismul este accelerat.

-Tratarea obezitatii si reducerea considerabila a greutatii corporale,

-Tratamente anticelulitice cu rezultate vizibile rapid,

-Imbunatatirea circulatiei sanguine si intarirea sistemului imunitar,

-Accelerarea metabolismului si tranzitului intestinal;

-Recomandat pentru intinderi musculare,dureri de articulatii, afectiuni ovariene,

-Caldura foarte puternica generata de infrarosu topeste grasimile acumulate in exces de catre organism.

-circulatia sangvina este mult imbunatatita,

-sistemul imunitar este fortifiat,

-corpul slabeste in kilograme si in centimetri.

CLOSE
CLOSE