Masaj cu Ciocolata

Detalii

Un masaj cu ciocolata poate fi o terapie excelentă pentru a te relaxa. Un adevărat deliciu în arta culinară, ciocolata deține proprietăți benefice și în ceea ce priveste sănătatea organismului: întărește moralul, conține antioxidanți importanți pentru întărirea sistemului imunitar, este un bun energizant în caz de surmenaj.

Anti-îmbătrânire:

Cacaoa conține antioxidanți naturali cum sunt polifenolii sau taninele, excelenți pentru a lupta împotriva îmbătrânirii pielii;

Hidratare.

Utilizarea untului de cacao (grasime naturală) și a vitaminei E conținută natural în cacao permite hidratarea și protejarea pielii, pe care o hrănește în profunzime cu nutrienții săi. Acest masaj este recomandat cu precădere persoanelor cu pielea deshidratata, datorită acțiunii emoliente a uleiurilor din untul de cacao.

Relaxare:

Prezența magneziului favorizeaza decontracția mușchilor.

Stare de bine:

Datorită producției de endorfine (substanțe naturale care induc starea de fericire), persoana careia i se efectuează masajul se destinde și simte o senzație placută de confort. De asemenea, senzația placută de a simți pe piele textura catifelată si aroma parfumată a ciocolatei este extraordinară.

CLOSE
CLOSE