Masaj facial

Detalii

Masajul te ajuta sa ai o piele tonifiata cu riduri mai putin vizibile. Tenul lipsit de prospetime si uscat, dar si diversele probleme dermatologice care apar pe fata sunt cauzate in special de stres si de factorii de mediu inconjurator.
Masajul facial reprezinta o serie de miscari studiate si corelate intre ele, ce tin cont de sistemul limfatic si de muschii mimicii. Daca este efectuat cu regularitate, acesta reda aspectul proaspat al tenului.
Este indicat si in cazul persoanelor care apeleaza la tratamentele cu acid hialuronic si botox, injectabil.


Masajul facial imbunatateste starea de spirit – scade nivelul anxietatii si poate transforma o stare de spirit negativa intr-una pozitiva. Combate cu brio stresul psihologic.
Previne si amelioreaza ridurile – stresul de zi cu zi duce la formarea tensiunii in muschi specifici. Liniile fruntii, cele dintre sprancene si de-a lungul buzelor pot fi relaxate si diminuate cu ajutorul masajului facial bland.
Hidrateaza tenul – combinarea masajului cu o crema hidratanta ajuta la reducerea uscaciunii pielii, care care imbatraneste prematur tenul.
Detoxifiaza tenul – ganglionii limfatici sunt raspanditi pe intreaga zona a fetei, mai ales de-a lungul marginii barbiei si a liniei maxilarului. Masajul facial stimuleaza vasele limfatice si faciliteaza eliminarea toxinelor din zona fetei.

Acnee si inflamatii ale pielii, rani deschise sau diferite traumatisme, boli de piele.
CLOSE
CLOSE