Masaj reflexogen( REFLEXOTERAPIE )

Detalii

Reflexoterapia este componenta reflexologiei care se ocupa cu tratamentul prin masaj al punctelor reflexogene, diagnosticate ca fiind sensibile. Aceste puncte reflexe trebuie tratate pentru a evita instalarea unor afectiuni si dereglari la nivelul organismului.

Principalul scop al reflexoterapiei consta in eliminarea toxinelor si in stimularea functiilor intregului organism. Talpa piciorului – una dintre zonele in care se afla cele mai multe puncte reflexe – este de fapt o harta a intregului corp. Creierul, ochii, urechile, glanda tiroida, plamanii, ficatul, stomacul, pancreasul, duodenul, rinichii, vezica urinara, colonul, ovarele – toate au cate un punct reflex corespondent in talpa. Reflexoterapeutii maseaza aceste puncte si astfel previn sau, dupa caz, trateaza diversele afectiuni ale acestor organe.

Trebuie sa te avertizam ca primele sedinte de reflexoterapie sunt cam dureroase, exista chiar momente cand masajul ti se va parea de nesuportat. Expertii spun ca asta se intampla din cauza ca acum elimini toxinele pe care le-ai acumulat de-a lungul anilor. Dupa cateva sedinte insa, durerea va scadea in intensitate: acum te vor durea doar acele puncte reflexe care corespund organelor cu probleme.

E posibil sa ai de-a face si cu ceva reactii adverse in timpul terapiei: poti avea ameteli, greata, stare de oboseala, febra, eruptii cutanate. Dar nu ai motiv de ingrijorare, aceste manifestari sunt normale in procesul de eliminare a toxinelor. Strange un pic din dinti pentru sanatatea ta!

– Detoxifierea organismului

– Deblochează traseul renal

– Ameliorează problemele digestive

– Eliminarea retenţiei de lichide

– Ajută la reglarea funcţiilor endocrine

– Ameliorează sindromul pre-menstrual

– Combaterea cauzelor care duc la apariţia celulitei

– Combaterea stresului şi a efectelor oboselii cronice

CLOSE
CLOSE