RADIOFRECVENTA HEXAPOLARA

Detalii

Radiofrecventa este una dintre cele mai noi terapii corporale folosite cu succes in lupta impotriva celulitei, vergeturilor si a lipsei tonusului cutanat. Tehnologia cu radiofrecventa este folosita de mult timp in chirurgie si a fost adaptata pentru a fi utilizata si in saloanele de infrumusetare corporala.

Terapia cu radiofrecventa este complet sigura, non-invaziva si non-agresiva pentru corp, fiind o alternativa la operațiile estetice recomandate de medicii specialisti. Nu necesita perioade de recuperare, clienta putand reveni imediat la activitatile cotidiene.

Salonul Christine Remodelling detine aparatul de remodelare corpora ce are integrat modulul de radiofrecventa multipolara cu 6 poli de tratament, numita si radiofrecventa hexapolara. Este cea mai noua tehnologie de radiofrecventa care se utilizeaza in prezent in clinicile de remodelare corporala. Pana acum, s-au utilizt tehnologiile bazate pe radiofrecventa monopolara, bipolara si tripolara. Avantajul major al celor 6 poli consta intr-o suprafata mai mare de tratament, ceea ce se traduce prin obtinerea rezultatelor dorite, mult mai rapid.

Radiofrecventa are la baza aplicarea undelor electromagnetice (radio) ce actioneaza asupra tesutului adipos din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma. Aceste unde produc incalzirea straturilor de grasime, actionand asupra depozitelor de grasime din interior, care sunt de altfel si cel mai greu de eliminat si la care de exemplu, cremele anticelulitice nu ajung. Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa, este tonifierea conferita, care se poate observa inca de la prima sedinta.

Radiofrecventa contureaza si redefineste liniile siluetei, tonifica instantaneu, netezeste si “ridica” fara a leza tesuturile.

Celulita va disparea, iar aspectul de piele lasata va fi complet eliminat. Radiofrecventa actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Vorbim de o contractie, gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime.Toate aceste beneficii apar deoarece radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen, stimuland formarea de fibre noi, elastice. Colagenul astfel stimulat migreaza spre suprafata, spre epiderm, obtinandu-se un efect imediat de fermitate si elasticitate a pielii. Epiderma capata un aspect sanatos, tonifiat, perfect intins si intinerit.

Fiind un tratament extrem de eficient asupra tesutului adipos din profunzime, radiofrecventa este recomandata pentru tratarea oricarui tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4. Se foloseste in special pentru un abdomen amplu, coapse, fese, solduri, brate, gambe, spate.

Radiofrecventa este ideala pentru persoanele cu piele flasca si relaxare musculara: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor – recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza.

Terapia cu radiofrecventa este de scurta durata, o sedinta dureaza intre 10-40 minute, timpul depinde de zona tratata. Terapia este recomandata pentru toate varstele.

In tratamentele corporale se recomanda 2-3 sedinte pe saptamana incluse in pachete de 10 sedinte. Radiofrecventa poate fi asociata cu cavitatie, vacuum, impachetari, masaj.

-reducerea grasimii localizate, eliminarea toxinelor si lichidelor;

-reducerea aspectului de coaja de portocala si refacerea conturului corporal;

-tonifiere profunda, indiferent de varsta;

-stimularea productiei de colagen pentru o piele ferma si neteda;

-reducerea vergeturilor si prevenirea apariției acestora;

-imbunatatirea metabolismului celular prin activarea circulatiei pe zona tratata, aport de nutrienti si oxigen, vasodilatatie;

-imbunatatirea vizibila a aspectul pielii chiar de la prima sedinta.

CLOSE
CLOSE