Ultrasunete

Detalii

Ultrasunetele creaza microvibratii invizibile, localizate profund in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime.

Masajul ultrasonic penetreaza in grasimea subcutanata intre 4 si 5 cm sub piele, cu vibratii fine ce lucreaza cu un milion de herti pe secunda pentru a creea acelasi efect ca cel al unei diete avand un efect de curatare a grasimilor si de incalzirea pana la topirea acestora si eliminarea lor din organism.
Tratamentul cu ultrasunete se poate aplica pe toate zonele ce necesita slabire: abdomen, solduri, fese, coapse, brate.

Atenuarea nodulilor celulitici si distrugerea adipozitatilor (pernitele de grasime), imbunatatirea elasticitatii tesuturilor prin patrunderea in profunzime a produselor profesionale pe corp, fata, gat, accelerarea circulatiei sangvine si a hidratarii in profunzime a pielii, atenuarea vizibila a vergeturilor (vergeturile proaspete de culoare rosie vor deveni albe iar apoi se vor atenua).

Boli cardiace grave, stimulator cardiac, implant metalic, tumori maligne, convalescenta dupa operatie, tensiune arteriala anormala, varice pe zonele de tratament, inflamatii cutanate, boli de piele, piele sensibila, epilepsie, spasmofilie, sarcina, menstruatie.


TRATAMENTUL FACIAL CU ULTRASUNETE

Aparatul cu ultrasunete are programe faciale pentru ochi si contur facial, efectuand tratamente de lifting facial, anticearcan, depigmentare prin eliminarea acumularilor de melanina.

Estomparea ridurilor, imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, efect anticearcan si lifting facial, accelerarea circulatiei sangvine si hidratarii in profunzime la nivelul tenului, efect de stimulare a metabolismului celulular si al activarii producerii de colagen.

CLOSE
CLOSE